Brokolių pyragas
Ingredientai:
Miltų 350 g
Kefyro 100 g
Margarino VILNIUS kepiniams 100 g
Maltos mėsos paruoštos kotletams kepti 250 g
Brokolių 200 g
Druskos
Pipirų
Svogūno 1 vnt
Sūrio 150 g
Kiaušinių 1 vnt
Grietinės 200 g
Paruošimas:
Iš miltų, kefyro ir margarino išminkyti tešlą, ją dėti pusvalandžiui į šaldymo kamerą ir poto iškočioti ir įkloti į kepimo indą. Iš maltos mėsos padaryti kukulaičius, apkepti keptuvėje ir sudėti ant tešlos. Brokolius išskaidyti šakelėmis ir išdėlioti tarp mėsos, pabarstyti druska, pipirais. Svogūną nulupti, supjaustyti, apkepinti aliejuje ir sudėti ant mėsos, užbarstyti tarkuotu sūriu, išplakti kiaušinį su druska, išmaišyti su grietine ir užpilti ant viršaus, kepti orkaitėje apie 30 minučių.
PANAŠŪS RECEPTAI