Moliūgo ir mėsos apkepas
Ingredientai:
Moliūgo 500 g
Vidutinių bulvių 5 vnt
Maltos mėsos (naudojau kalakutieną) 500 g
Kiaušinių 1 vnt
Špinatų 30 g
Česnako skiltelių 3 vnt
Margarino VILNIUS kepiniams 50 g
Prieskonių mėsai pagal skon
Druskos pagal skon
Pipirų pagal skon
Bazilikų pagal skon
Aliejaus (kepimui)
Paruošimas:
Moliūgo minkštimą ir bulves supjaustykite gabaliukais ir pakepinkite keptuvėje apie 10 min. Tuomet susmulkinkite česnakus ir sumaišykite su mėsa bei pipirais ir kitais prieskoniais. Sumaišykite moliūgus, bulves bei mėsos masę, įmuškite kiaušinį, supilkite tirpintą margariną, įberkite druskos, įdėkite pjaustytus špinatus ir supilkite visą masę į kepimo indą, Kepkite 180 C orkaitėje 30 minučių.

Skanaus!

PANAŠŪS RECEPTAI
Autorius: Mikkaa
Autorius: elia33
Autorius: jurgosiute
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.