Moliūgo ir mėsos apkepas
Ingredientai:
Moliūgo 500 g
Vidutinių bulvių 5 vnt Maltos mėsos (naudojau kalakutieną) 500 g Kiaušinių 1 vnt Špinatų 30 g Česnako skiltelių 3 vnt Margarino VILNIUS kepiniams 50 g Prieskonių mėsai pagal skon Druskos pagal skon Pipirų pagal skon Bazilikų pagal skon Aliejaus (kepimui)
Paruošimas:
Moliūgo minkštimą ir bulves supjaustykite gabaliukais ir pakepinkite keptuvėje apie 10 min. Tuomet susmulkinkite česnakus ir sumaišykite su mėsa bei pipirais ir kitais prieskoniais. Sumaišykite moliūgus, bulves bei mėsos masę, įmuškite kiaušinį, supilkite tirpintą margariną, įberkite druskos, įdėkite pjaustytus špinatus ir supilkite visą masę į kepimo indą, Kepkite 180 C orkaitėje 30 minučių.
Skanaus!
PANAŠŪS RECEPTAI
|
Copyright © 2010-2023 Šeimos kepiniai. Visos teisės saugomos.
|