Pyragas su špinatais ir lašiša
Ingredientai:
Ingredientai tešlai:
Miltų 250 g
Margarino VILNIUS kepiniams 125 g
Kiaušinio 1
Druskos
Imgredientai įdarui:
Šaltai rūkytos lašišos 250 g
Ryšelio špinatų
Rikotos sūrio 250 g
Poro (baltosios dalies) 1 vnt
Česnako 2 skiltelės
Kiaušinio 1 vnt
Grietinėlės 100 ml
Prieskonių
Paruošimas:
Tešlai sukapokite miltus su margarinu, kol susidarys trupiniai, sumaišykite su druska, išminkykite iki vienalytės masės, įdėkite į plėvelę ir atšaldykite. Paruoškite įdarą: špinatų lapus, susmulkintą porą ir česnaką apkepkite 5 min. Lašišą supjaustykite plonais griežinėliais. Paruoštą tešlą iškočiokite, įklokite į kepimo indą, ant viršaus dėkite špinatų masę ir lašišos gabaliukus. Kiaušinį išplakite su grietinėle ir rikota. Paruošta mase apipilkite viską ir pašaukite į 160 orkaitę 30 min. Skanaus!
PANAŠŪS RECEPTAI