Pyragas su špinatais ir lašiša
Ingredientai:
Ingredientai tešlai:
Miltų 250 g
Margarino VILNIUS kepiniams 125 g
Kiaušinio 1
Druskos
Imgredientai įdarui:
Šaltai rūkytos lašišos 250 g
Ryšelio špinatų
Rikotos sūrio 250 g
Poro (baltosios dalies) 1 vnt
Česnako 2 skiltelės
Kiaušinio 1 vnt
Grietinėlės 100 ml
Prieskonių
Paruošimas:
Tešlai sukapokite miltus su margarinu, kol susidarys trupiniai, sumaišykite su druska, išminkykite iki vienalytės masės, įdėkite į plėvelę ir atšaldykite. Paruoškite įdarą: špinatų lapus, susmulkintą porą ir česnaką apkepkite 5 min. Lašišą supjaustykite plonais griežinėliais. Paruoštą tešlą iškočiokite, įklokite į kepimo indą, ant viršaus dėkite špinatų masę ir lašišos gabaliukus. Kiaušinį išplakite su grietinėle ir rikota. Paruošta mase apipilkite viską ir pašaukite į 160 orkaitę 30 min. Skanaus!
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.