Kibinai
Ingredientai:
Ingredientai tešlai:
Kvietinių miltų 500 g
Margarino VILNIUS kepiniams 200 g
Kiaušinių 2 vnt
Grietinės 200 g
Druskos šiek tiek
Ingredientai įdarui:
Kiaulienos sprandinės 500 g
Svogūno 1 vnt
Kambario tem. margarino VILNIUS kepiniams 20 - 30 g
Druskos pagal skon
Maltų juodų pipirų
Šalto virinto vandens 1 šlakelio
Paruošimas:
Į persijotus miltus dedu druskos, po to įtarkuoju labai šaltą margariną ir GREITAI pirštais sutrinu trupininę tešlą. Tuomet dedu grietinę ir kiaušinius.Viską suminkau ir gautą tešlą suvynioju į maistinę plėvelę ir dedu į šaldytuvą gerai valandėlei.
Ruošiu įdarą. Kiaulienos šoninę supjaustau, kaip įmanoma smulkiau , įmaišau susmulkintą svogūną ir prieskonių. Į faršą įpilu šlakelį šalto virinto vandens ir įdedu šiek tiek kambario temperatūros margarino (tam, kad faršas kepdamas taptų sultingas). Faršą gerai išmaišau ir iš atšaldytos tešlos ir faršo suformuoju kibinus. Aptepu juos kiaušinio plakiniu ir kepu apie 200 °C orkaitėje apie 30 min., kol paruduoja. Skanaus!
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.