Sausainiai "Velykų tema"
Ingredientai:
Margarino VILNIUS kepiniams 200 g
Cukraus 100 g
Kiaušinių 1 vnt
Miltų 300 g
Kepimo miltelių 1 a.š
Vanilinio cukraus 1 a.š
Malto muskato 1 žiupsnelis
Miltinio cukraus 150 g
Citrinų sulčių 3-4 v.š
Spalvotų pabarstukų papuošimui
Tirpinto šokolado
Paruošimas:
Išsukame minkštą margariną su cukrum, kiaušiniu, vaniliniu ir likusiais biriais produktais. Tada iškočiojame 0,7 cm storio lakštą ir formuojame kiaušinių, zuikio ar kitos norimos formos sausainius. Kepame 150-170 C temperatūros orkaitėje ant sviestiniu popieriumi išklotos skardos apie 20 min.
Glajaus gamyba: miltinį cukrų išsukame su citrinos sultimis. Juo aptepame sausainius. Viršų papuošiame pabarstukais ir/ar tirpintu šokoladu.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.