Sausainiai "Velykų tema"
Ingredientai:
Margarino VILNIUS kepiniams 200 g
Cukraus 100 g Kiaušinių 1 vnt Miltų 300 g Kepimo miltelių 1 a.š Vanilinio cukraus 1 a.š Malto muskato 1 žiupsnelis Miltinio cukraus 150 g Citrinų sulčių 3-4 v.š Spalvotų pabarstukų papuošimui Tirpinto šokolado
Paruošimas:
Išsukame minkštą margariną su cukrum, kiaušiniu, vaniliniu ir likusiais biriais produktais. Tada iškočiojame 0,7 cm storio lakštą ir formuojame kiaušinių, zuikio ar kitos norimos formos sausainius. Kepame 150-170 C temperatūros orkaitėje ant sviestiniu popieriumi išklotos skardos apie 20 min.
Glajaus gamyba: miltinį cukrų išsukame su citrinos sultimis. Juo aptepame sausainius. Viršų papuošiame pabarstukais ir/ar tirpintu šokoladu.
PANAŠŪS RECEPTAI
|
Copyright © 2010-2023 Šeimos kepiniai. Visos teisės saugomos.
|