Velykiniai sausainiukai
Ingredientai:
Ingredientai tešlai:
Morkos 1 vnt
Cukraus 150 g
Margarino VILNIUS kepiniams 100 g
Kepimo miltelių 2 a.š
Miltų 330 g
Ingredientai glajui:
Kiaušinių baltymų
Cukraus pudros
Maistinių dažų
Paruošimas:
Kambario temperatūros margariną išsukti su cukrumi. Sudėti smulkiai sutarkuotas morkas, miltus, kepimo miltelius ir viską gerai išminkyti. Formuoti sausainius ir kepti 180 C orkaitėje apie 15 min. Atvėsusius papuošti. Skanaus.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.