Velykinis keksas
Ingredientai:
Varškės 200 g
Kiaušinių 3-4 vnt
Margarino VILNIUS kepiniams 250 g
Miltų 200 g
Krakmolo 200 g
Apelsino žievelė 1 vnt
Cukraus 200 g
Vanilinio cukraus 1 a.š
Kepimo miltelių 2 a.š
Paruošimas:
Cukrų gerai išplakame su kiaušiniais. Margariną (kambario temperatūros) gerai ištriname su varške. Sumaišome abi mases. Pilam vanilinį cukrų, apelsino sultis ir nutarkuotą žievelę. Tuomet supilame sausus ingredientus. Viską gerai permaišome. Sukrečiame į kepimo indą ir kepame 190 C temperatūroje 40-50 minučių.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.