Mėgstamiausias vaikų saldumynas - riešutėliai
Ingredientai:
Margarino VILNIUS kepiniams, tirpinto 100 g
Kiaušinių 3 vnt
Cukraus 150 g
Sodos 0,5 a.š
Miltų 200 g
Paruošimas:
Kiaušinius gerai išplakame su cukrumi, dedame nugesintą sodą, pilame margariną. Viską gerai išmaišome. Toliau maišydami po truputį pilame miltus kol gaunasi tiršta šaukštu kabinama tešla.
Gautą tešlą dedame į specialią riešutėlių keptuvę ir kepame ~ 1-2 min.

Riešutėlius įdarome pagal pageidavimą. Galima dėti į vidų po saldainiuką, tuomet baršką pakračius.
Aš dariau įdarą su kondensuotu pienu : 2 skardinės kondensuoto pieno (jį reikia pavirti 1 valandą, kad gautųsi panaši masė į "Rududu"), 100 g margarino, skaldytų riešutų.

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.