Šokoladinis obuolių pyragas su bananais ir bazilikais
Ingredientai:
Juodojo šokolado 200 g
Cukraus 150 g
Kiaušinių 4 vnt
Miltų 150 g
Kepimo miltelių 2 a.š
Bananų 3 vnt
Obuolių 4 vnt
Žalio baziliko lapelių 20 vnt
Paruošimas:
Puode ant silpnos ugnies ištirpinkite margariną ir šokoladą. Palikite
atvėsti. Kiaušinius išplakite su cukrumi. Tada supilkite šokoladą su
margarinu, suberkite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Tešlą gerai
išmaišykite. Bananus nulupkite ir supjaustykite riekelėmis. Obuolius
supjaustykite skiltelėmis. Baziliko lapus susmulkinkite. Obuolius,
bananus ir bazilikus suberkite į tešlą, gerai išmaišykite. Kepimo formą
patepkite margarinu arba išklokite kepimo popieriumi, supilkite tešlą ir
kepkite 180 laipsnių temperatūroje 40-50 minučių. Galite pabarstyti
cukraus pudra, papuošti uogomis, ledais, plakta grietinėle, šokoladiniu
padažu ir kt.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.