Nekeptas marskaponės pyragas su baltuoju šokoladu
Ingredientai:
Margarino VILNIUS kepiniams (lydyto) 100 g
Sausainių 1 pakelis
Ingredientai viršutiniam sluoksniui:
Baltojo šokolado 300 g
Plakamosios grietinėlės (35 proc.) 200 ml
Maskarponės 300 g
Cukraus pudros
Šviežių uogų arba trintų uogų tyrės
Paruošimas:
Smulkintuvu sutrinkite sausainius ir sumaišykite su lydytu margarinu. Prispauskite prie kepimo popieriumi išklotos formos. Kol ruošite viršutinį pyrago sluoksnį, pagrindą palaikykite šaldytuve. Susmulkinkite mažais gabalėliais šokoladą. Puode įkaitinkite grietinėlę, kol ji beveik užvirs, ir nukelkite nuo viryklės. Tada suberkite šokoladą ir maišydami ištirpinkite jį. Maskarponę su šokolado mišiniu išplakite, sukrėskite ant pyrago pagrindo ir palikite stingti šaldytuve ne mažiau kaip 7 valandas. Papuoškite cukraus, trintų uogų tyre arba tiesiog šviežiomis uogomis.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.