Varškės tortas su braškėmis
Ingredientai:
Varškės 600 g
Kiaušinių 2 vnt.
Grietinėlės 150 ml
Vanilės ekstrakto 1 a.š.
Cukraus 130 g
Braškių 300 g
Braškinės tortų želės
Ingredientai pagrindui:
Miltų 300 g
Margarino VILNIUS kepiniams 150 g
Cukraus 100 g
Kepimo miltelių 1/2 a.š.
Ledinio vandens 2 v.š.
Paruošimas:
Pagrindo ruošimas. Šaltą margariną VILNIUS kepiniams supjaustykite gabalėliais, suberkite miltus sumaišytus su kepimo milteliais, cukrumi ir supilkite vandenį, viską trinkite tarp pirštų, kol susidarys trupiniai. Kepimo formą padenkite kepimo popieriumi ir suberkite trupinius, kuriuos truputį paspauskite ir suformuokite bortelius. Įkaitinkite orkaitę iki 200 C temp. Pagrindą kepkite apie 15min.
Įdaro ruošimas. Išplakite grietinėlę su cukrumi. Sudėkite varškę, kiaušinius, vanilę, viską vėl išplakite.
Gautą masę supilkite ant pagrindo ir kepkite orkaitėje 170 C temp. apie 50min. Ištraukę atvėsinkite, apdėliokite braškėmis, užpilkite pagaminta tortų žele. Pastatykite į šaldytuvą 3-4 val.
Skanaus!
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.