Braškių tortas su maskarpone
Ingredientai:
Sausainių 200 g
Margarino VILNIUS kepiniams 3 v.š.
Braškinio jogurto 350 g
Cukrus 3 v.š.
Vanilinio cukraus 1 a.š.
Maskarponės sūrio 350 g
Citrinų sulčių 5 v.š.
Želatinos 30 g
Šaldytų braškių
Torto želės
Paruošimas:
Į plastikinį maišelį subertus sausainius sutrupinti kočėlu. Margariną išlydyti ir sumaišyti su trupiniais. Masę sukrėsti į torto formą nuimamais kraštais ir suspausti.
Sūrį ištrinti su jogurtu, sumaišyti su cukrumi, vaniliniu cukrumi, citrinų sultimis. Išbrinkintą ir karšto vandens vonelėje ištirpintą želatiną iš pradžių sumaišyti su 2 šaukštais kremo, paskui sukrėsti į likusį kremą ir išsukti. Dar nesustingusį kremą supilti ant trupinių papločio ir dėti į šaldytuvą, kad truputį sustingtų. Puošti pjaustytomis braškėmis. Ant viršaus užpilti paruoštą pagal aprašymą torto želę. Skanaus!
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.