Persikų tortas su maskarpone
Ingredientai:
Sausainių „Selga“ 1 pakelis
Margarino VILNIUS kepiniams 3 v.š.
Maskarponės sūris 500 g
Persikinio jogurto „Smilga“ 500 ml
Citrinų sulčių 5 v.š.
Cukraus 3 v.š.
Vanilinio cukraus 1 a.š.
Želatinos 30 g
Persikų
Torto želės
Paruošimas:
Sausainius sutrinti į smulkius trupinius. Margariną išlydyti ir sumaišyti su trupiniais. Masę sukrėsti į torto formą nuimamais kraštais ir suspausti. Maskarponės sūrį išplakti su jogurtu, citrinų sultimis, cukrumi, vaniliniu cukrumi. Išbrinkintą ir karšto vandens vonelėje ištirpintą želatiną iš pradžių sumaišyti su 2 šaukštais kremo, paskui sukrėsti į likusį kremą ir išsukti. Dar nesustingusį kremą supilti ant trupinių papločio ir dėti į šaldytuvą, kad truputį sustingtų. Puošti persiko puselėmis. Ant viršaus užpilti paruoštą pagal aprašymą torto žele. Skanaus!
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.