Biskvitas su rabarbarais
Ingredientai:
Margarino VILNIUS kepiniams
Kiaušinių 5 vnt.
Cukraus 150 g
Vanilinio cukraus
Miltų 150 g
Rabarbarų 250 g
Cukraus 2 v.š
Druskos 1 žiupsnelis
Džiūvėsėlių
Paruošimas:
Rabarbarus supjaustyti, sumaišyti su 2 šaukštais cukraus. Trynius išplakti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Baltymus su žiupsneliu druskos išplakti iki standžių putų. 1/3 baltymų sumaišyti su tryniais, suberti miltus ir rabarbarus. Atsargiai išmaišyti su likusiais baltymais. Tešlą sukrėsti į margarinu pateptą ir džiūvėsėliais pabarstytą kepimo formą. Pašauti į 180 laipsnių orkaitę ir kepti 30-35 min. Atvėsusį pabarstyti cukraus pudra. Skanaus!
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.