Obuolių pyragas su kokosais
Ingredientai:
Margarino VILNIUS kepiniams 100 g
Obuolių 5 vnt.
Kiaušinių 2 vnt.
Cukraus 120 g
Miltų 100 g
Kokoso drožlių 100 g
Paruošimas:
Margariną ištirpinti ir atvėsinti. Miltus, kokoso drožles ir ataušintą margariną sumaišyti. Kiaušinius išplakti su cukrumi ir įmaišyti į miltų mišinį. Nulupti obuolius, perpjauti pusiau, išimti sėklalizdžius. Tada apvaliąją puse į viršų sudėti juos į riebalais išteptą kepimo formą. Užpilti ant obuolių viršaus tešlą ir kepti 175 laipsnių temperatūros orkaitėje maždaug 30 - 40 min. Labai skanu valgyti dar šiltą, patiektą kartu su ledais. Skanaus!
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.