Sūrio saldėsis su migdolais ir mėlynėmis
Ingredientai:
Ingredientai papločiui:
Avižinių sausainių 150 g
Margarino VILNIUS kepiniams 50 g
Migdolų drožlių 50 g
Ingredientai kremui:
Maskarponės sūrio 200 g
Cukraus miltelių 100 m
Plakamos grietinėlės 300 ml
Šviežiai trintos mėlynės arba uogienės
Ingredientai papuošimui:
Skrudintų migdolų drožlių 30 g
Keleto uogų
Paruošimas:
Sausainius ir migdolų drožles sutrinti ir sumaišyti su tirpintu margarinu. Masę prispausti prie apvalios išardomos skardos, išklotos kepimo popieriumi, dugno. Kol ruošiamas kremas, skardą laikyti šaldytuve. Kambario temperatūros sūrį išsukti su cukraus milteliais ir atsargiai įmaišyti plakamąją grietinėlę. Taip pat sudėti trintas mėlynes arba uogienę ir tik šiek tiek pamaišyti. Sūrio masę sudėti ant torto papločio ir dvi valandas arba per naktį laikyti šaltai. Prieš patiekiant tortą perkelti ant padėkliuko. Papuošti migdolų drožlėmis ir uogomis. Skanaus!
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.