Obuolių pyragas su luobele
Ingredientai:
Margarino VILNIUS kepiniams 70 g
Nedidelių obuolių 8 vnt.
Kiaušinių 4 vnt.
Cukraus 200 g
Miltų 250 g
Kefyro 250 ml
Kepimo miltelių 1 a.š.
Cinamono 1 a.š.
Ingredientai pyrago luobelei:
Maltų džiūvėsėlių 2 a.š.
Rudojo cukraus 2 a.š.
Cinamono
Paruošimas:
Kiaušinius sumaišyti su cukrumi ir išplakti iki baltų putų. Margariną ištirpinti ir supilti į kefyrą. Šią masę pilti į kiaušinius ir gražiai išmaišyti. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir įsijoti į tešlą. Įdėti cinamono ir išmaišyti.
Nuluptus ir labai plonai supjaustytus obuolius dėti į tešlą, išmaišyti ir krėsti į kepimo formą. Džiūvėsėlius sumaišyti su ruduoju cukrumi ir cinamonu, viską užbarstyti ant pyrago viršaus. Šauti į 180 laipsnių orkaitę ir kepti 45-50 min. Skanaus!
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.