Pyragas su trešnėmis
Ingredientai:
Trešnių 1 kg
Margarino VILNIUS kepiniams 300 g
Kiaušinių 4 vnt.
Cukraus 200 g
Miltų 200 g
Avižinių dribsnių 260 g
Kepimo miltelių 1 a.š.
Cukraus pudros
Paruošimas:
Trešnes nuplauname, nusausiname ir pašaliname jų kauliukus.
Margariną išsukame su kiaušiniais ir cukrumi. Miltus sumaišome su avižiniais dribsniais ir kepimo milteliais. Viską po truputį įmaišome į margarino masę. Tešlą iškrečiame ant sviestiniu popieriumi išklotos skardos ir tolygiai paskirstome. Suberiame trešnes, lengvai jas įspaudžiame.
Pyragą kepame 200 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 40 min.
Iškepusį pyragą apibarstome cukraus pudra.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.