Kokosų pyragas
Ingredientai:
Margarino VILNIUS kepiniams 200 g
Miltų 300 g
Kepimo miltelių 2 a.š.
Kiaušinių 5 vnt.
Cukraus 150 g
Kokosų drožlių 100 g
Juodųjų, raudonųjų ar geltonųjų serbentų 100 g
Paruošimas:
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais. Kambario temperatūros margariną išsukti iki purumo. Kai masė pasidarys vienalytė, berti po šaukštą cukraus, šaukštą miltų ir maišyti, kol bus sudėti visi produktai ir tešlos tūris padidės dvigubai. Į tešlą suberti kokosų drožles ir gerai išmaišyti. Kepimo formą patepti riebalais, pabarstyti džiūvėsėliais, sukrėsti dalį tešlos, pabarstyti uogomis, sukrėsti likusią tešlos dalį ir išlyginti paviršių. Pyragą 180 laipsnių orkaitėje kepti apie 40 min. Skanaus!
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.