Pyragas su vyšniomis ir rabarbarais
Ingredientai:
Margarino VILNIUS kepiniams 200 g
Cukraus 200 g
Miltų 250 g
Kepimo miltelių 0,5 a.š.
Vanilinio cukraus
Kiaušinių 4 vnt.
Vyšnių 0,5 kg
Rabarbarų 200 g
Cukraus baltymu 50 g
Paruošimas:
Kambario temperatūros margariną išsukti su cukrumi ir tryniais. Berti miltus maišytus su kepimo milteliais. Viską gerai išmaišyti. Krėsti į riebalais pateptą skardą. Ant viršaus krėsti vyšnias ir juostelėmis pjaustytus rabarbarus. Orkaitę įkaitinti iki 180 laipsnių ir kepti 30 min. Kiaušinio baltymus išplakti su cukrumi iki standžių putų ir pilti ant iškepto pyrago ir 10-15 min. prie 150 laipsnių. Skanaus!
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.