Keksiukai su avietėmis
Ingredientai:
Kiaušinių 2 vnt.
Cukraus 200 g
Margarino VILNIUS kepiniams 125 g
Pieno 100 ml
Kvietinių miltų 300 ml
Vanilinio cukraus 2 a.š.
Kepimo miltelių 1,5 a.š.
Aviečių 200 g
Miltų 50 ml
Perlinio cukraus 2-3 v.š.
Paruošimas:
Kiaušinius išplakti su cukrumi. Tirpintą margariną supilti į pieną, atvėsinti ir įmaišyti į plakinį. Miltus, kepimo miltelius ir vanilinį cukrų sumaišyti, suberti į tešlą ir gerai išsukti. Kitame inde su miltais sumaišyti avietes ir atsargiai įmaišyti į tešlą. Į formeles įdėti po popierinę formelę, sukrėsti tešlą, apibarstyti perliniu cukrumi ir kepti 200 laipsnių orkaitėje 20 minučių. Skanaus!
Patarimas. Jei laikysite dėžutėje su dangteliu, sultingi išliks ir kitą dieną.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.