Sveikuoliškas pyragas
Autorius: Grazina
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 50 g
Miltai 1 stikl.
Manų kruopos 1 stikl.
Cukrus 1 stikl.
Avyžinės kruopos 1 stikl.
Uogienė 1 stikl.
Pienas/ Kefyras 1 stikl.
Druska 0,5 arbat. šaukštel.
Soda 0,5 arbat. šaukštel.
Paruošimas:
Sumaišykite miltus, kruopas, cukrų, uogienę. Sodą "užgesinkite" piene, kefyre ar grietinėje bei supilkite į tešlą. Skardą ištepkite margarinu VILNIUS kepiniams ir kepkite apie 40 - 60 min. 150 laipsnių temperatūroje.
Recepto istorija:
Receptas labai "ekonomiškas", kurį gavau iš savo senelės. Paprastas, greitai paruošiamas.
PANAŠŪS RECEPTAI