Sveikuoliškas pyragas
Autorius: Grazina
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 50 g
Miltai 1 stikl.
Manų kruopos 1 stikl.
Cukrus 1 stikl.
Avyžinės kruopos 1 stikl.
Uogienė 1 stikl.
Pienas/ Kefyras 1 stikl.
Druska 0,5 arbat. šaukštel.
Soda 0,5 arbat. šaukštel.
Paruošimas:
Sumaišykite miltus, kruopas, cukrų, uogienę. Sodą "užgesinkite" piene, kefyre ar grietinėje bei supilkite į tešlą. Skardą ištepkite margarinu VILNIUS kepiniams ir kepkite apie 40 - 60 min. 150 laipsnių temperatūroje.
Recepto istorija:
Receptas labai "ekonomiškas", kurį gavau iš savo senelės. Paprastas, greitai paruošiamas.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.