Blynas su varške ir vyšniomis
Ingredientai:
Kiaušinių 3 vnt.
Cukraus 2 v.š.
Vanilinio cukraus 1 a.š.
Miltų 400 g
Kepimo miltelių 1 a.š.
Druskos 1 žiupsnelis
Pieno 600 ml
Margarino VILNIUS kepiniams 2 v.š.
Varškės 200 g
Vyšnių 1 saugos
Paruošimas:
Paruošti tešlą. Kiaušinius išplakti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, maišant supilti pieną, suberti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, druska. Įmaišyti varškę. Orkaitę įkaitinti iki 200 laipsnių temperatūros. Į skardą įdėti margariną ir ištirpinti, tada tolygiai išskaidyti šepetėliu, ypač gerai ištepant kraštus. Supilti tešlą, ant viršaus suberti uogas ir užbarstyti cukrumi (pagal skonį, jei reikia). Kepti apie 30 min. Skanaus!
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.