Paryžietiškas obuolių pyragas
Ingredientai:
Miltų 210 g
Cukraus 200 g
Kepimo miltelių 1 a.š.
Druskos 1 žiupsnelis
Vanilinio cukraus 1 a.š.
Kiaušinių 3 vnt.
Aliejaus 3 v.š.
Pieno 100 ml
Obuolių 800 g
Ingredientai viršui:
Margarino VILNIUS kepiniams 2-3 v.š.
Margarino 50 g
Kiaušinio 1 vnt.
Paruošimas:
Sumaišyti miltus, kepimo miltelius, druską, vanilinį cukrų. Įmušti kiaušinius, pilti pieną ir aliejų ir gerai išmaišyti tešlą. Obuolius nulupti, išimti sėklalizdžius, supjaustyti smulkiomis skiltelėmis (galima ir sutarkuoti) ir įmaišyti į tešlą. Pilti tešlą į kepimo popieriumi išklotą formą ir kepti 30-35 min. 180-200 laipsnių orkaitėje. Iš cukraus, margarino, kiaušinio pasiruošti užpilą ir užpilti ant iškepto pyrago. Dar pakepti 8 min. Skanaus!
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.