Lengvas, gaivus tortas
Ingredientai:
Uogų (braškių, aviečių, gervuogių arba kokių turite)
Margarino VILNIUS kepiniams 100 g
maskarponės sūrio 300 g
želės 1 g
kondensuoto pieno 100 g
jogurto 200 g
avižinių sausainių 300 g
vandens 100 g
varškės 180 g
želatinos 30 g
Paruošimas:
Sausainius susmulkinti ir sumaišyti su lydytu margarinu. Kepimo formą iškloti sausainių mase, suspausti ir dėti kepti į 180 C orkaitę 10-15 min.
Jogurtą, maskarponės sūrį , varškę (sutrintą), kondensuotą pieną viską išplakti iki vientisos masės. Ištirpinti želatiną vandenyje ir plona srovele įmaišyti į paruoštą masę. Užpilti ant paruošto sausainių pado (atvėsinto) ir dėti į šaldytuvą 2-3 val. Išėmus papuošti braškėmis ir apšlakstyti želė (iš anksto paruošti kaip parašyta ant pakelio), kad priliptų braškės ir vėl statyti į šaldytuvą 2-3 val.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.