Varškės tinginys
Autorius: RASA
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 200gr. arbat. šaukštel.
Sausainiai 400gr. arbat. šaukštel.
Varškė 400gr. arbat. šaukštel.
Sviestas 200gr. arbat. šaukštel.
Cukrus 200gr. arbat. šaukštel.
Džiovinti abrikosai 100gr. arbat. šaukštel.
Razinos 100gr. arbat. šaukštel.
Vanilinis cukrus 20gr. arbat. šaukštel.
Paruošimas:
Razinas ir abrikosus užpilkite verdančiu vandeniu ir palaikykite 5 min. Margariną VILNIUS kepiniams išsukite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi iki purios masės, nuolat maišydami sudėkite pertrintą varškę, suberkite razinas, susmulkintus abrikosus ir sulaužytus sausainius. Gautą masę palaikykite 20 min. kambario temperatūroje. Tada visą masę sudėkite į maišelį, suformuokite norimą formą, laikykite šaldytuve 2 - 4 valandas prispaudus.
Recepto istorija:
Vartydama receptų knygas pastebėjau šį neįprastą receptą, pabandžiau pagaminti ir visai mano šeimai labai patiko. Ankščiau darydavau paprastą tinginį, o šis receptas tinka šventėms. Manau, kad šeimininkės nenusivils išbandžiusios šį tinginuką.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.