Gaivus tortas su braškėmis
Ingredientai:
Ingredientai pagrindui:
Trapių sausainių 400 g
Margarino VILNIUS kepiniams 200 g
Ingredientai kremui:
Kondensuoto pieno (su cukrumi) 1 vnt.
Grietinėlės 400 g
Kiaušinių trynių 2 vnt.
Varškės 300 g
Želatinos 3 v.š.
Paruošimas:
Sausainius sutrupinti ir sumaišyti su margarinu. Torto formą su išimamu dugnu iškloti kepimo popieriumi. Ant jo supili paruoštus sausainius, suploti, kad būtų tvirtas pagrindas. Braškes perpjauti išilgai ir braškių puselėmis iškloti tortinės sieneles (braškių vidinę pusę dėti prie tortinės sienelės).

Paruošiame varškės kremą: suplakame grietinėlę, į ją įmaišome kondensuotą pieną, trynius, pertrintą varškę ir nedideliame vandens kiekyje išbrinkintą bei ištirpintą želatiną.

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.