Keksiukai su rabarbarais
Ingredientai:
Miltų 200 g
Kiaušinių 2 vnt.
Kefyro 150 ml
Margarino VILNIUS kepiniams 80 g
Kepimo miltelių 1,5 a.š.
Supjaustytų rabarbarų 200 g
Cukraus 200 g
Ingredientai trupiniams:
Margarino VILNIUS kepiniams 50 g
Miltų 6 v.š.
Cukraus 6 v.š.
Cinamono 1 žiupsnelio
Paruošimas:
Rabarbarus supjaustyti nedideliais gabalėliais, aplieti cukrumi ir palikti, kol išsiskirs sultys. Kiaušinius paplakti šakute, įmaišyti kefyrą ir ištirpintą margariną. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir suberti į kiaušinių, kefyro ir margarino masę. Viską gerai išmaišyti. Suberti rabarbarus. Šaltą margariną sutrinti su miltais, cukrumi ir cinamonu iki smulkių trupinukų. Į keksiukų formeles dėti popieriukus, tešlos įpilti maždaug ⅔ ir pabarstyti trupinukais. Kepkite 190 °C įkaitintoje orkaitėje apie 30 min. Skanaus!
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.