Slyvų pyragas
Ingredientai:
prancūziško arba paprasto baton 1 vnt.
Pieno 400-500 ml
Margarino VILNIUS kepiniams 25-30 g
Kiaušinių 3 vnt.
Cukraus 150 g
Maltų gvazdikėlių
Malto cinamono
Slyvų 0,5 kg
Maltų džiūvėsėlių
Cukraus pudros
Paruošimas:
Piene išmirkykite batono riekeles, jas nusunkite ir sutrinkite į tyrę.Kiaušinių trynius suplakite su cukrumi. Turi gautis puri masė. Pridėkite batono, maltų gvazdikėlių ir cinamono ir slyvų be kauliukų. Galiausiai apipilkite išplaktais kiaušinių baltymais ir atsargiai išmaišykite.Tešlą supilkite į riebalais pateptą ir džiūvėsėliais apibarstytą kepimo formą. Kepkite 200 laipsnių temperatūros orkaitėje 1 valandą ir 20 minučių. Kai iškeps, atvėsinkite, išimkite iš formos ir apibarstykite cukraus pudra.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.