Pyragas su vyšniomis ir migdolų drožlėmis
Ingredientai:
Margarino VILNIUS kepiniams 160 g
Kiaušinių 3 vnt.
Cukraus 180 g
Miltų
Kepimo miltelių 1 a.š.
Cinamono 1 v.š.
Vyšnių 200 g
Migdolų drožlių 100 g
Paruošimas:
Kambario temperatūros margariną išsukti mikseriu su cukrumi, vis įdedant po vieną kambario temperatūros kiaušinį, kol masė puri ir graži kaip kremas pasidaro (jei kiaušiniai bus šalti, tai nesusiplaks į vieną krūvą gerai). Miltus persijoti su kepimo milteliais. Į margarino masę supilti miltus (ir maltus migdolus, jei naudojame) ir sumaišyti šaukštu - tešla bus gana kietoka, neminkoma, bet nuo šaukšto lengvai nebėgs ir net nedribs, jei stipriai nepakratysite. Pagardinti cinamonu, jei patinka. Formą patepti margarinu, sudėti tešlą, išlyginti viršų, suberti ir išlyginti uogas, šiek tiek įspausti į tešlą ir apibarstyti migdolų drožlėmis. Kepti apie 40 min 180 laipsnių orkaitėje. Skanaus!
PANAŠŪS RECEPTAI
Autorius: DEBRA
Autorius: Monika
Autorius: Neringalė
Autorius: Doviliukė
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.