Pyragas su persikais ir migdolų drožlėmis
Ingredientai:
Kiaušinių 4 vnt.
Cukraus 200 g
Grietinės 300 g
Miltų 350 g
Kepimo miltelių 2 a.š.
Persikų 3 vnt.
Cukraus 70 g
Migdolų drožlių 70 – 100 g
Margarino VILNIUS kepiniams (tirpinto) 100 g
Paruošimas:
Kiaušinius ir 200 g cukraus labai gerai išplakti iki gelsvų putų. Supilti grietinę ir miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Viską gerai išmaišyti ir supilti į kepimo popieriumi išklotą skardą. Ant viršaus išdėlioti supjaustytus persikus (ne sezono metu, galima naudoti konservuotus). 70 g cukraus išmaišyti su migdolų plokštelėmis ir užbarstyti ant persikų. Kepti įkaitintoje orkaitėje iki 200 laipsnių 25 - 35 min. Ar pyragas iškepęs patikrinti mediniu pagaliuku. Ištraukti pyragą iš orkaitės. Dar karštą pyragą teptuku aptepti tirpintu margarinu. Skanaus!
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.