Pyragas su persikais ir migdolų drožlėmis
Ingredientai:
Kiaušinių 4 vnt.
Cukraus 200 g Grietinės 300 g Miltų 350 g Kepimo miltelių 2 a.š. Persikų 3 vnt. Cukraus 70 g Migdolų drožlių 70 – 100 g Margarino VILNIUS kepiniams (tirpinto) 100 g
Paruošimas:
Kiaušinius ir 200 g cukraus labai gerai išplakti iki gelsvų putų. Supilti grietinę ir miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Viską gerai išmaišyti ir supilti į kepimo popieriumi išklotą skardą. Ant viršaus išdėlioti supjaustytus persikus (ne sezono metu, galima naudoti konservuotus). 70 g cukraus išmaišyti su migdolų plokštelėmis ir užbarstyti ant persikų. Kepti įkaitintoje orkaitėje iki 200 laipsnių 25 - 35 min. Ar pyragas iškepęs patikrinti mediniu pagaliuku. Ištraukti pyragą iš orkaitės. Dar karštą pyragą teptuku aptepti tirpintu margarinu. Skanaus!
PANAŠŪS RECEPTAI
|
Copyright © 2010-2021 Šeimos kepiniai. Visos teisės saugomos.
|