Kaimiška bulvių košė su spirgais
Autorius: joli
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 150 g
Bulvės 0,5 kg
Pienas 1 skilt.
Druska 2 arbat. šaukštel.
Riebi šoninė arba lašiniai 150 g
Paruošimas:
Išverdame bulves, jas sugrūdame, užpilame verdančiu pienu ir įdedame margarino VILNIUS kepiniams. Viską maišome kol ištirpsta margarinas. Riebią šoninę pakepiname su svogūnais. Patiekiame bulvių košę užpiltą spirgų padažu.
Recepto istorija:
Tokia bulvių koše mus vasarą kaime vaišindavo. Pamenu, kad kaime nebuvo šaldytuvo, o dirbant darbus reikėdavo šilto maisto. Mums, vaikams, užpilą darydavo be svogūnų.
PANAŠŪS RECEPTAI
Autorius: Super Daiva
Autorius: Šarka
Autorius: Virga
Autorius: Jurgiciukas
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.