Kaimiška bulvių košė su spirgais
Autorius: joli
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 150 g
Bulvės 0,5 kg
Pienas 1 skilt.
Druska 2 arbat. šaukštel.
Riebi šoninė arba lašiniai 150 g
Paruošimas:
Išverdame bulves, jas sugrūdame, užpilame verdančiu pienu ir įdedame margarino VILNIUS kepiniams. Viską maišome kol ištirpsta margarinas. Riebią šoninę pakepiname su svogūnais. Patiekiame bulvių košę užpiltą spirgų padažu.
Recepto istorija:
Tokia bulvių koše mus vasarą kaime vaišindavo. Pamenu, kad kaime nebuvo šaldytuvo, o dirbant darbus reikėdavo šilto maisto. Mums, vaikams, užpilą darydavo be svogūnų.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.