Roksai su mėlynėmis
Ingredientai:
Miltų 250 g
Cukraus 100 g
Kepimo miltelių 1 a.š
Vanilinio cukraus 2 a.š
Mėlynių 1 saujos
Margarino VILNIUS kepiniams 60 g
Kiaušinio 1 vnt.
Vandens 50 ml
Sodos 1/2 a.š
Acto 1 a.š
Paruošimas:
Orkaitę įkaitinti iki 190C. Miltus, cukrų, kepimo miltelius ir vanilinį cukrų sumaišom dideliame dubenyje. Įpjaustyti šaltą margariną VILNIUS kepiniams ir trinti tarp pirštų, kol pasidaro trupiniai. Padaryti duobę, į kurią įmušti kiaušinį. Į vandenį pilti actą ir sodą. Pilti į tą pačią duobę. Suberti atsargiai saują mėlynių ir minkyti, kol nelieka sausų miltų.
Tešlą padalyti į 20 dalių. Padaryti tarp pirštų rutuliukus, dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepti 20 min. Apibarstyti cukraus pudra. Skanaus!
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.