Spurgos su apelsinų įdaru
Ingredientai:
Miltų 500 g
Sausų mielių 6 g
Šlapių mielių 25 g
Kiaušinių 2 vnt.
Šilto pieno 200 ml
Margarino VILNIUS kepiniams 100 g
Cukraus 50 g
Vanilinio cukraus 1 pakelio
Apelsinų skiltelių
Aliejaus virimui
Cukraus pudros
Paruošimas:
Iš tešlai skirtų produktų užminkyti mielinę tešlą ir palikti šiltai, kad tešla pakiltų. Paruoštą tešlą iškočioti 0,5 cm storio lakštais ir stikline išspausti apskritimus. Ant pusės apskritimų uždėti po skiltelę ar dvi apelsino, uždengti kitu apskritimu, užspausti kraštus ir virti karštame aliejuje. Atvėsusias spurgas apibarstyti cukraus pudra.
Skanaus!
PANAŠŪS RECEPTAI