Užkandėlė su rikotos sūriu bei svogūnų džemu
Ingredientai:
Rikotos sūrio
žiupsnelio druskos
pomidoro
petražolių papuošimui
paskrudinto batono riekelių
margarino VILNIUS
didelių baltų svogūnų 3
didelio raudonojo svogūno
Aliejaus kepimui
rudojo cukraus 2 valgomieji šaukštai
balzamiko acto valgomieji šaukštai
raudono vyno valgomieji šaukštai
druskos
žiupsnelis čiobrelio
Paruošimas:

Visų pirmiausia išsiverdame džemą: Svogūnus supjaustom plonais griežinėliais, suberiam į puodą kartu su šlakeliu aliejaus, čiobreliais ir 50ml vandens, viską troškinam valandą (puodo dangtį nukelinėti reiktų kuo rečiau). Po valandos svogūnai jau bus gerokai suminkštėję, tada beriam rudąjį cukrų, druską, bei supilame balzamiko actą, raudoną vyną ir viską troškinam apie 10 minučių, iki kol džemas taps tirštas.

Na, o pačius sumuštinukus pagaminti laabai paprasta. Imame skrebutį, aptepame jį margarinu VILNIUS Skanumas, tada su konditeriniu maišeliu išspaudžiam šiek tiek pasūdyto rikotos sūrio,  į vidurį dedame šaukštą svogūnų džemo, viską puošiame pomidoro skiltele ir baziliko šakele.

 Skanaus!

 

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.