Užkandėlė su rikotos sūriu bei svogūnų džemu
Ingredientai:
Rikotos sūrio
žiupsnelio druskos pomidoro petražolių papuošimui paskrudinto batono riekelių margarino VILNIUS didelių baltų svogūnų 3 didelio raudonojo svogūno Aliejaus kepimui rudojo cukraus 2 valgomieji šaukštai balzamiko acto valgomieji šaukštai raudono vyno valgomieji šaukštai druskos žiupsnelis čiobrelio
Paruošimas:
Visų pirmiausia išsiverdame džemą: Svogūnus supjaustom plonais griežinėliais, suberiam į puodą kartu su šlakeliu aliejaus, čiobreliais ir 50ml vandens, viską troškinam valandą (puodo dangtį nukelinėti reiktų kuo rečiau). Po valandos svogūnai jau bus gerokai suminkštėję, tada beriam rudąjį cukrų, druską, bei supilame balzamiko actą, raudoną vyną ir viską troškinam apie 10 minučių, iki kol džemas taps tirštas. Na, o pačius sumuštinukus pagaminti laabai paprasta. Imame skrebutį, aptepame jį margarinu VILNIUS Skanumas, tada su konditeriniu maišeliu išspaudžiam šiek tiek pasūdyto rikotos sūrio, į vidurį dedame šaukštą svogūnų džemo, viską puošiame pomidoro skiltele ir baziliko šakele. Skanaus!
PANAŠŪS RECEPTAI
|
Copyright © 2010-2023 Šeimos kepiniai. Visos teisės saugomos.
|