Trapūs kaimiški sausainiai
Autorius: RASA
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 350 g
Majonezas 1 stikl.
Vanilinis cukrus 50 g
Cukrus 1 stikl.
Miltai 4 stikl.
Kepimo milteliai 1 arbat. šaukštel.
Paruošimas:
Margariną VILNIUS kepiniams išsukite su cukrumi ir kiaušiniais. Maišydami supilkite majonezą, sudėkite kepimo miltelius, vanilinį cukrų, miltus. Tešlą gerai išminkykite, sausainius formuokite formelėmis arba specialiu malimo mašinos antgaliu. Kepkite vidutinio karštumo orkaitėje, kol gražiai apskrus.
Recepto istorija:
Šį receptą naudoju jau senai, tai tikrai senas, geras ir pigus receptukas. Sausainiai tiesiog tirpsta burnoje.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.