Kaip paruošti universalų vyšnių padažą?
Aprašymas:
Pasigaminkite lengvą vyšnių padažą, kuris tiks ir pyragams, blynams ir keptai mėsytei gardinti.
Ingredientai
0,5 kg vyšnių
0,5 stiklinės vyno
5 šaukštai krakmolo
Cinamono
Citrinos žievelės
1,5 stiklinės vandens

Gaminimas:
Vyšnias nuplauti, išimti kauliukus. Kauliukus sudėti į puodą, užpilti vandeniu ir užvirinti. Šiame nuovire išvirti cukraus sirupą, į jį sudėti uogas, žievelę, cinamoną, supilti vyną, virti 3 - 5 min. Po to uogas pertrinti per retą sietelį, supilti nuoviru atskiestą krakmolą. Padažą dar kartą užkaitinti, bet neužvirinti. Ataušinti.

Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.