Keksas su vyšniomis
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 50 g
Cukrus 200 g Kiaušiniai 2 vnt. Miltai 300 g Vanilinis cukrus 2 arbat. šaukštel. Kepimo milteliai 1,5 arbat. šaukštel. Pienas 100 ml Vyšnios (šaldytos arba iš kompoto) 100 g
Paruošimas:
Kiaušinius su cukrumi ir vaniliniu cukrumi išplakti iki baltumo, suberti miltus, kepimo miltelius, ištirpintą margariną VILNIUS kepiniams, pieną. Viską sumaišyti iki vientisos masės. Supilti tešlą į kepimo indą, ant viršaus "primėtyti" vyšnių (aš mėgstu kai jų būna kuo daugiau). Kepti apie 45 min. 180 laipsnių temperatūroje. Išėmus apibarstyti cukraus pudra. Skanaus.
Recepto istorija:
Į mano receptų knygą šis receptas atkeliavo iš vieno kulinarinio žurnalo, patobulinau jį pagal savo šeimos skonį, pridėjau vyšnių ir dabar tai mano "firminis" greitas saldus patiekalas.
PANAŠŪS RECEPTAI
|
Copyright © 2010-2023 Šeimos kepiniai. Visos teisės saugomos.
|