Užkandžiai sumuštinių keptuvėje
Ingredientai:
miltų 200 g
kiaušinių 2
VILNIAUS margarino su Linų sėmenimis 2 šaukštų
Smulkiai pjaustyto svogūno
Tarkuotos morkos
rūkyto kumpio 100 g
poro 50 g
saujelė saulėje džiovintų pomidorų
nedidelio marinuoto agurko
Druskos ir pipirų
Paruošimas:
Iš 200 g miltų, 2 kiaušinių ir 2-3 šaukštų Vilniaus margarino su linų sėmenimis sumaišyti tešlą. Pakepinti smulkiai pjaustytą svogūną ir tarkuotą morką, smulkiai supjaustyti 100 g rūkyto kumpelio, 50 g poro, saujelę saulėje džiovintų pomidorų, 1 nedidelį marinuotą agurką. Viską sudėti į tešlą, paskaninti druska ir pipirais. Gautą tešlą dėti šaukštu į įkaitintą sumuštinių keptuvę. Kepti apie 4 min.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.