Sumuštiniai su skumbre
Ingredientai:
Margarino VILNIUS Lengvumas
Batono
rūkytų skumbrių 400 g
Ryšelio svogūnų laiškų
citrinų 2
varškės sūrio 200 g
druskos ir šviežiai maltų pipirų
Raudonėlio
Paruošimas:
Iš batono su formele išspausti skrituliukus. Paskrudinti orkaitėje, kol įgaus švelniai auksinę spalvą. Per tą laiką pasiruošti užtepėję. Pirštais susmulkinti skumbrę ir išrinkti kauliukus. Į skumbrę sudėti susmulkintus svogūnų laiškus, sūrį, išspausti citrinos sultis, viską sumaišyti, pagardinti druska ir pipirais. Ant batono užtepti margarino VILNIUS Lengvumas ir uždėti po šaukštelį užtepėlės. Papuošti šviežiu raudonėliu.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.