Sausainiai su sūriu ir svogūnų laiškais
Ingredientai:
miltų 1.5 st
kepimo miltelių 2 a. š.
tarkuoto sūrio 1 st.
pjaustytų svogūnų laiškų 2 v. š.
margarino VILNIUS Sūresnis 50 g
kefyro 3/4 st.
pipirų pagal skonį
Paruošimas:
Šaltą margariną sutarkuoti, suberti miltus, kepimo miltelius ir viską rankomis sutrinti į trupinius. Sudėti sūrį, svogūnų laiškus, kefyrą, pipirus. Viską išmaišyti ir šaukštu (arba vandeniu sušlapintomis rankomis) dėti į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą.
Kepti 190 laipsnių orkaitėje, kol lengvai paruduos (apie 15-20 min.)
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.