Kepsnys "Senas kelmas"
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams truputis
Kiaulienos šonkauliai kepimui Faršas 0,5 kg Kiaulienos prieskoniai pagal skonį Druska, pipirai pagal skonį Svogūnas 2 vnt. Bulvės 1 kg Česnakas 2 pagal skonį Sojų padažas pagal skonį Morka 1 vnt. Kiaušinis 1 vnt.
Paruošimas:
Kiaulienos šonkauliukus ištrinkite druska, pipirais, kapotu česnaku, sojos padažu, aptepkite margarinu VILNIUS kepiniams ir palikite 1 val. Paruoškite faršą: įdėkite smulkiai supjaustytą svogūną, prieskonius, druską, įmuškite kiaušinį ir viską gerai išmaišykite. Paimkite šonkaulių juostelę, susukite į ritinuką, šonus susmeikite mediniais smeigtukais ir į jo vidų sudėkite faršą, dėkite į kepimo maišelį, apdėkite bulvėmis. Užrišus maišelį viršų būtinai šiek tiek prakirpkite, nes kepant gražiau apskrunda. Kepkite 1-1,5val. vidutinio karštumo orkaitėje, prie šio kepsnio tinka šviežių daržovių salotos.
Recepto istorija:
Šis kepsnis kepamas švenčių metu ir labai papuošia švenčių stalą.
PANAŠŪS RECEPTAI
|
Copyright © 2010-2023 Šeimos kepiniai. Visos teisės saugomos.
|