Kepsnys "Senas kelmas"
Autorius: RASA
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams truputis
Kiaulienos šonkauliai kepimui
Faršas 0,5 kg
Kiaulienos prieskoniai pagal skonį
Druska, pipirai pagal skonį
Svogūnas 2 vnt.
Bulvės 1 kg
Česnakas 2 pagal skonį
Sojų padažas pagal skonį
Morka 1 vnt.
Kiaušinis 1 vnt.
Paruošimas:
Kiaulienos šonkauliukus ištrinkite druska, pipirais, kapotu česnaku, sojos padažu, aptepkite margarinu VILNIUS kepiniams ir palikite 1 val. Paruoškite faršą: įdėkite smulkiai supjaustytą svogūną, prieskonius, druską, įmuškite kiaušinį ir viską gerai išmaišykite. Paimkite šonkaulių juostelę, susukite į ritinuką, šonus susmeikite mediniais smeigtukais ir į jo vidų sudėkite faršą, dėkite į kepimo maišelį, apdėkite bulvėmis. Užrišus maišelį viršų būtinai šiek tiek prakirpkite, nes kepant gražiau apskrunda. Kepkite 1-1,5val. vidutinio karštumo orkaitėje, prie šio kepsnio tinka šviežių daržovių salotos.
Recepto istorija:
Šis kepsnis kepamas švenčių metu ir labai papuošia švenčių stalą.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.