Provanso pica
Autorius: Baronka
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 70 g
Grietinės 125 g
Sodos 1 arbat. šaukštel.
Miltų 300 g
Vandens 0.25 stikl.
Aliejaus 1 valg. šaukšt.
Kriaušių 3 vnt.
Grietinės 150 g
Pelėsinio sūrio 300 g
Paruošimas:
Ant nedidelės ugnies ištirpinkite margariną. Kol jis atvės, į dubenį sudėkite grietinę, sodą, aliejų, vandenį ir jau atvėsusį margariną. Viską gerai išmaišykite. Tada dėkite miltų tiek, kol tešla nebelips prie rankų. Padą plonai iškočiokite, įdėkite į skardą ir šiek tiek apkepkite. Tuomet užtepkite grietinę, užbarstykite provanso žolelių, sudėkite supjaustytas kriaušes ir sūrį. Kepkite iki 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol sūris gražiai išsilydys.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.