Provanso pica
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 70 g
Grietinės 125 g Sodos 1 arbat. šaukštel. Miltų 300 g Vandens 0.25 stikl. Aliejaus 1 valg. šaukšt. Kriaušių 3 vnt. Grietinės 150 g Pelėsinio sūrio 300 g
Paruošimas:
Ant nedidelės ugnies ištirpinkite margariną. Kol jis atvės, į dubenį sudėkite grietinę, sodą, aliejų, vandenį ir jau atvėsusį margariną. Viską gerai išmaišykite. Tada dėkite miltų tiek, kol tešla nebelips prie rankų. Padą plonai iškočiokite, įdėkite į skardą ir šiek tiek apkepkite. Tuomet užtepkite grietinę, užbarstykite provanso žolelių, sudėkite supjaustytas kriaušes ir sūrį. Kepkite iki 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol sūris gražiai išsilydys.
PANAŠŪS RECEPTAI
|
Copyright © 2010-2023 Šeimos kepiniai. Visos teisės saugomos.
|