Ūkiška pica
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 70 g
Miltų 300 g
Aliejaus 1 valg. šaukšt.
Sodos 1 arbat. šaukštel.
Grietinės 125 g
Vandens 60 ml
Paruošimas:
1. Ant nedidelės ugnies ištirpinkite margariną. 2. Išsijokite miltus. 3. Kol vėsta margarinas, sodą sumaišykite su grietine. 4. Į miltus pilkite sumaišytą grietinę, aliejų ir atvėsusį margariną. 5. Viską gerai išmaišykite. Supilkite vandenį, dar kartą gerai išmaišykite, verskite ant miltais pabarstyto stalo ir gerai išminkykite. 6. Plonai iškočiokite ir picos padas paruoštas. Picos viršus priklauso nuo šaldytuvo turinio, šiame recepte naudota – majonezas, sumaišytas su pomidorų padažu, juo apteptas picos padas, dėti pjaustyti pievagrybiai, marinuoti agurkėliai, kumpis, šiaktiek dešrelių. Viskas apibarstyta picos prieskoniais, o prieš baigiant kepti - tarkuotas sūris. Kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, apie 20 min. Skanaus!
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.