Mini picos "Medeina ir Mėnuo"
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 40 g
Raudonųjų svogūnų 150 g
Melasos cukraus 2 arbat. šaukštel.
Bri sūrio 80 g
Saulėje džiovintų pomidorų 1 saujelė
Juodųjų alyvuogių 1 saujelė
Kaparėlių 1 saujelė
Šviežių čiobrelių lapelių 1 saujelė
Alyvuogių aliejaus 3 valg. šaukšt.
Maltų juodųjų pipirų 1 žiups.
Paruošimas:
Pagaminsite 12 vnt. mini picų. Gaminimo eiga: 1. Paruoškite picos tešlą pagal "Kepinių akademijos" pirmąją pamoką. Padalinkite tešlą į 12 gabalėlių, iškočiokite apvalius paplotėlius, padarykite kraštelius. Paplotėlius sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą. 2. Nulupkite ir supjaustykite svogūnus. Keptuvėje išlydykite margariną, sudėkite svogūnus, suberkite melasos cukrų. Kepinkite, kol svogūnai parus. 3. Kepintus svogūnus sudėkite ant paplotėlių. Ant viršaus išdėliokite bri sūrio gabalėlius, smulkintus saulėje džiovintus pomidorus, juodųjų alyvuogių puseles, kaparėlius. 4.Mini picas pagardinkite šviežiais čiobrelių lapeliais, maltais juodaisiais pipirais ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi. 5.Kepkite 180 laipsnių temperatūroje 25 minutes. 6. Mėgaukites kvapniomis mini picomis!
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.