Pizza Mozzarella
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 35 g
Pilno grūdo kvietinių miltų 150 g
Alyvuogių aliejaus 0.5 valg. šaukšt.
Sodos 0.5 arbat. šaukštel.
Grietinės 60 g
Vandens 25 ml
Pomidoro 1 vnt.
Mozzarella sūrio 125 g
Kietojo sūrio 1 sauja
Pomidorų pastos 1 valg. šaukšt.
Paruošimas:
Ant nedidelės ugnies ištirpinkite margariną. Kol jis atvės, į dubenį sudėkite grietinę, sodą, aliejų, vandenį ir jau atvėsusį margariną. Viską gerai išmaišykite. Tada dėkite miltų tiek, kol tešla nebelips prie rankų. Padą plonai iškočiokite, įdėkite į skardą. Padą aptepkite pomidorų pasta. Mozzarella ir pomidorus supjaustykite vienodo dydžio griežinėliais ir sluoksniukite ant picos pado. Tuomet pabarstykite druska ir pipirais. Užberkite saują kietojo sūrio ir pašaukite į  iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę, 20-25 min.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.