Pikantiškos lazdelės iš picos pado.
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 70 g
Miltų 300 g
Sodos 1 arbat. šaukštel.
Aliejaus 1 valg. šaukšt.
Grietinės 125 g
Vandens 60 ml
Česnako 3 skilt.
Prieskonių 3 valg. šaukšt.
Alyvuogių aliejaus 4 valg. šaukšt.
Paruošimas:
1. Ant nedidelės ugnies ištirpinkite margariną. 2. Išsijokite miltus. 3. Kol vėsta margarinas, sodą sumaišykite su grietine. 4. Į miltus įpilkite sumaišytą grietinę, aliejų ir atvėsusį margariną. 5. Viską gerai išmaišykite. Supilkite vandenį, dar kartą gerai išmaišykite ir verskite ant miltais pabarstyto stalo ir gerai išminkykite. 6. Plonai iškočiokite ir picos padas paruoštas. Česnaką susmulkinkite, sumaišykite su alyvuogių aliejumi ir prieskoniais (pagal skonį). Paruoštą masę tepkite ant picos pado. Tada lenkite pusiau ir supjaustykite maždaug 1 cm juostelėm, susukite ir dėkite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę,  apie 15 min. Valgyti su sriuba, sultiniu ar tiesiog vienas. Skanaus!
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.