Naminė pica
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 2 arbat. šaukštel.
Šilto vandens 180 ml
Sausų mielių 7 g
Cukraus 0,5 arbat. šaukštel.
Miltų
Paruošimas:
Į dubenį persijokite miltus, supilkite tirpintą Vilniaus margariną, mieles, druską ir užminkykite tešlą. Uždenkite ir padėkite šiltai, kad pakiltų. Tuo tarpu pasiruoškite, ką dėsite ant picos. Dėkite tai, ką randate šaldytuve... Pieniška dešra, pomidorai,paprika, marinuoti svogūnėliai, mėlynasis svogūnas... ir aišku sūris. Pakilusią tešlą iškočiokite ant miltais pabarstyto stalo, dėkite ją į kepimo popierium patiestą skardą. Tešlą patepkite pomidorų pasta, išdėliokite dešrą, daržoves, užbarstykite sūriu ir kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, apie 20 min.. Puikūs pietūs, SKANAUS!
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.