Pyragėliai su mėsa
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 30 g
Grietinės 60 g
Sodos 05 arbat. šaukštel.
Aliejaus 05 valg. šaukšt.
Vandens 25 ml
Miltų 2 stikl.
Kiaulienos sprandinės 200 g
Svogūno 1 galva
Česnako 2 skilt.
Paruošimas:
Ištirpinkite margariną Vilnius, nugesinkite sodą su grietine. Į dubenį dėkite miltus, pilkite pravėsusį margariną, grietinę, su joje nugesinta soda, pilkite aliejų bei vandenį. Išminkykite tešlą. Įdarui skirtą kiaulienos sprandinę sukapokite ir pakepinkite kartu su svogūnu ir česnaku. Pasiruoškite keksiukų kepimo formą. Pagal ją iš iškočiotos tešlos išpjaukite reikiamo dydžio apskritimus ir juos įtieskite į keksiukų formeles. Sudėkite įdarą. Pyragėlius uždarykite dar vienu iš tešlos išpjautu apskritimu. Aptepkite išplaktu kiaušiniu ir kepkite apie 15min iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Skanaus!
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.