Virtų bulvių plokštainis su įdaru
Autorius: RASA
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams valg. šaukšt.
bulvių virtų 1 kg
pieno truputis
kiaušiniai 1-2 vnt.
miltų 5 valg. šaukšt.
druska pagal skonį
ĮDARAS; arbat. šaukštel.
pievagribių 500 kg
svogunas 1 vnt.
grikių kruopų 2 stikl.
pipirai,druska pagal skonį
margarinas kepimui kepimui
Paruošimas:
Įdarui išvirkite grikius, kol verda pakepkite smulkinta svogūną ir pievagrybius. Išvirtus grikius sudėkite į kepinį ir dar porą minučių pakepkite, pagardinkite pipirais, druska ir palikite atvėsti. Iš virtų bulvių ir pieno sutrinkite košę, įmuškite kiaušinį, įdėkite miltų, druskos ir išmaišykite. Į margarinu VILNIUS pateptą kepimo skardą dėkite pusę bulvių masės ir ant viršaus sudėkite įdarą, paskui uždėkite likusią bulvių masę ir kepkite orkaitėje 15-20min. Patiekite su grietinės ir spirgučių padažu.
Recepto istorija:
Skanus ir greitas patiekalas nustebinti namiškius.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.